9.09.2016

Ο Μαυρομάτης δεν αποδέχεται την ήττα του!

Ο Μαυρομάτης δεν μπορεί να δεχτεί ότι τα σωματεία δεν τον θέλουν παρά τη παρά φύση συνεργασία που έκανε με τον Μελισσουργό και τώρα ψάχνει να βρει τρόπους ώστε να επιβιώσει στην ΕΟΠΕ.
Τις τελευταίες δύο μέρες έχει εφαρμόσει σχέδιο φιλίας στην παράταξη Στουραίτη μέσω των ανθρώπων του. Συγκεκριμένα υποψήφιοι του Μαυρομάτη τηλεφωνούν και ζητούν συνάντηση από τους υποψήφιους του Στουραίτη με σκοπό την σύναψη συμφωνίας σε πρώτη φάση εν όψει του δικαστηρίου της Δευτέρας και στην συνέχεια για την  επόμενη εκλογική αναμέτρηση . 
Βλέποντας ότι η συμμαχία με τον Μελισσουργό  δεν φτάνει για την προσωπική του επιβίωση προσπαθεί να την επεκτείνει για να διασωθεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση του Δεκεμβρίου.Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του τηλεφωνούν σε ανθρώπους της παράταξης Στουραίτη ο ίδιος (Μαυρομάτης) δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στον Καραμπέτσο για συνεργασία.
Οι πόρτες παντού κλειστές και όσο παραμένουν κλειστές όλοι να περιμένετε αντίδραση Μαυρομάτη στο γήπεδο που πιστεύει ότι ξέρει καλά … στα δικαστήρια!
Το Σάββατο ο Μαυρομάτης θα συναντήσει τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του σε κεντρικό ξενοδοχείο των βόρειων προαστίων για να αποφασίσουν για το μέλλον της παράταξης δηλαδή για να τους ανακοινώσει τα επόμενα βήματα.
Αλήθεια θα καλέσετε και τον κο Μελλισουργό:


Δεν υπάρχουν σχόλια: