7.31.2016

Αδιέξοδο στην ΕΟΠΕ

Και οι 4 συνδυασμοί στην αφετηρία!
Όπως όλα δείχνουν και οι 4 συνδυασμοί είναι έτοιμοι για τις επερχόμενες  εκλογές.
Οι Στουραίτης, Καραμπέτσος, Μαυρομάτης έχουν συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια τους έχοντας αφήσει μια με δύο θέσεις κενές για κάποια εξαιρετική περίπτωση ενώ ο Μελισσουργός ναι μεν έχει τους 21 αλλά δεν είναι από όλη την Ελλάδα και θέλει να έχει καλύτερη εκπροσώπηση ανά περιφέρεια.
Όπως φαίνεται κανένας από τους 4 δεν συγκεντρώνει το 50%+1 για να διοικήσει την επόμενη μέρα την ΕΟΠΕ αφού σε αυτές τις εκλογές μεγάλο ρόλο παίζουν οι αρνητικές ψήφοι. Τα πρόσωπα που ‘’ενοχλούν’’ είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει σύγκλιση των συνδυασμών.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική η ΕΟΠΕ θα είναι ακυβέρνητη και θα διοριστεί διοίκηση από το πρωτοδικείο.
Ο χάρτης των εκλογών

Στην Αθήνα και τον Πειραιά οι παρατάξεις Καραμπέτσου, Στουραίτη δίνουν μάχη για την πρωτοπορία  και ακολουθούν οι παρατάξεις Μαυρομάτη Μελισουργού.
Στην Θεσσαλονίκη οι παρατάξεις Καραμπέτσου Μαυρομάτη έχουν τον κύριο όγκο των σωματείων  και ακολουθούν οι παρατάξεις  Στουραίτη Μελισσουργού.
Κατά κράτος είναι μπροστά η παράταξη Στουραίτη σε Πελοπόννησο, Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα είναι μοιρασμένα.
Στην γενική εικόνα προηγείται η παράταξη Στουραίτη και ακολουθεί κατά πόδας ο Καραμπέτσος, ο Μαυρομάτης είναι αρκετά πιο πίσω ενώ ο Μελισσουργός θέλει να συσπειρώσει τα σωματεία των εκλογών του 2012 που θα του δώσει μεγάλο αβαντάζ  ως προς την διοριζόμενη διοίκηση της επόμενης ημέρας και ίσως τον κάνει ρυθμιστή. 
Όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αμφίρροπη μάχη για μια ομοσπονδία διαλυμένη που χρωστάει 5 μήνες στο προσωπικό αλλά και σε όσους μιλούν τουλάχιστον Ελληνικά και Αλβανικά (τελευταία τις τηλεοπτικές παραγωγές τις είχαμε αναθέσει σε Αλβανικά συνεργεία αφού στα Ελληνικά χρωστάμε σχεδόν σε όλα).
Το ερώτημα είναι γιατί γίνεται αυτή η μάχη και πως παράγοντες που δεν κατέβαιναν ούτε στις γενικές συνελεύσεις αυτή την στιγμή θέλουν να σώσουν την ομοσπονδία.
Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι ειδικά στην παράταξη Μαυρομάτη οι περισσότεροι σύμβουλοι έχουν διαλύσει τις ομάδες τους και τώρα θέλουν να σώσουν την ομοσπονδία… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: