8.18.2016

Η Παράταξη Στουραίτη κοντά στην αυτοδυναμία

Μπορεί ο Γιάννης  Στουραίτης να ήταν ο τελευταίος  υποψήφιος που εξάγγειλε την υποψηφιότητα του αλλά αυτή την στιγμή είναι κοντά στην αυτοδυναμία. Ο ίδιος και η παράταξη του έχουν  βάλει στόχο  τους 171 ψήφους κάτι που πλέον μοιάζει εφικτό.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού  επιδίωξε  συνεργασία   με την παράταξη του Γιώργου  Μελισσουργού  αλλά αυτό δεν καταστεί εφικτό αφού ο Μελισσουργός βάζει όρους στην συνεργασία αυτή πετώντας την τελευταία ευκαιρία να εκλεγεί ο ίδιος και μερικοί συνεργάτες του στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
Η παράταξη Στουραίτη  δουλεύοντας σιωπηλά, χωρίς κραυγές αλλά ομαδικά θέλει τις τελευταίες 15 μέρες  να πείσει και τα λίγα σωματεία που απομένουν ως την αυτοδυναμία.
Την ίδια στιγμή η παράταξη του πρώην διαιτητή Γιώργου Καραμπέτσου είναι δεύτερη αλλά υπολείπεται αρκετά από την παράταξη Στουραίτη.
Στην προσπάθεια αυτή  ΄΄τρέχουν΄΄  λίγοι υποψήφιοι σύμβουλοι του πρώην διαιτητή με πρωτοστάτη τον πρόεδρο των προπονητών (ΣΕΠΠΕ) κο Χαριτωνίδη  που στο τέλος δεν θα είναι καν υποψήφιος αφού έχει κόλλημα (εκτός της ιδιότητας του σαν προπονητής , ο γιός του διατηρεί  πρακτορείο ΟΠΑΠ).
Η έλλειψη ενεργών παραγόντων στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο του Καραμπέτσου είναι εμφανής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: