9.14.2016

ήρθε σε σώμα η προσωρινή διοίκηση αλλά το σκοτάδι παραμένει στην ενημέρωση!

Σε σώμα ήρθε η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ αλλά για άλλη μια φορά η ενημέρωση ήταν επιλεκτική παρά την παρουσία δημοσιογράφων.
Τις συνήθειες της διοίκησης Μαυρομάτη μάλλον ασπάζεται η νέα διοίκηση του Καραμπέτσου.
Το γραφείο τύπου της ομοσπονδίας δεν πήρε εντολή να δώσει στην δημοσιότητα τα πεπραγμένα του πρώτου συμβουλίου. 
Οι μόνες ειδήσεις που δόθηκαν στην δημοσιότητα ήταν η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και η συμμετοχή στο World League 2017 στην Γ κατηγορία. 
Η διοίκηση Καραμπέτσου συνεχίζει την σπάταλη πολιτική Μαυρομάτη και για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην ''άδεια'' τσέπη της ΕΟΠΕ.
Στο συμβούλιο που κράτησε πέντε ώρες ειπώθηκαν αρκετά πράγματα αλλά για άλλη μια φορά θα αρκεστούμε στις διαρροές και όχι στα επίσημα δελτία τύπου της ομοσπονδίας.
Δυστυχώς συνεχίζεται η ίδια πολιτική παρά τις εξαγγελίες περί διαφάνειας του νυν προέδρου. Ελπίζουμε ότι αυτό έχει γίνει γιατί η νέα διοίκηση δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της.
Για την ιστορία το νέο ΔΣ είναι το εξής:  

Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Καραμπέτσος, Γενικός Γραμματέας ο Νεκτάριος Χαλβατζής, ταμίας ο Τάσος Πασπάλας, Α’ Αντιπρόεδρος ο Κώστας Χαριτωνίδης και Β’ Αντιπρόεδρος ο Τάκης Αντωνόπουλος.
τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι τα εξής: Καραμπέτσος, Χαριτωνίδης, Μελισσουργός, Αντωνόπουλος, Χαλβατζής, Κογκαλίδης, Μαυρομάτης, Μαργαρίτης, Κυριακίδης, Στουραΐτης, Κωνστανταράκης, Ορφανίδης, Πασπάλας, Σιδέρης, Δραχτίδης, Σύλλας, Βλάχος Χαριτίδου, Καζάκου, Κρίμπα, ΚαλουδιώτηΔεν υπάρχουν σχόλια: