9.28.2016

η παράταξη Στουραίτη ετοιμάζεται για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

Οργασμός επαφών και κινήσεων υπάρχει στην παράταξη του Γιάννη Στουραίτη εν όψει της ερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης που όπως όλα συγκλίνουν θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο Γιάννης Στουραίτης συναντήθηκε με τα στελέχη του σε κεντρικό παραλιακό ξενοδοχείο που αναλύθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και η επόμενη ημέρα.
Συνάντηση στελεχών υπήρξε και στην Λαμία υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Στουραίτη.
Πίεση δέχονται τα στελέχη της  του Γιάννη Στουραίτη από όλες τις άλλες παρατάξεις για να δημιουργηθεί μια μεγάλη παράταξη νίκης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέχρι και ο Μελισσουργός μπήκε ενδιάμεσος για να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο και καλά ''ενωτικό'' κόντρα στον Καραμπέτσο.
Μέχρι εκεί έφτασε  ο άνθρωπος που επικαλείτο την ηθική και ζήταγε την κάθαρση της ομοσπονδίας.

Για να σώσει την καρέκλα του ζητάει να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο από τις παρατάξεις Μαυρομάτη Μελισσουργού Στουραίτη που θα αντιμετωπίσει την παράταξη του τέως διαιτητή Καραμπέτσου, η ''πόρτα'' που έφαγε από τον παράγοντα Στουραίτη θα την θυμάται για πολύ καιρό. 
Βέβαια και ο Καραμπέτσος έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει δύο ραντεβού με τον Γιάννη Στουραίτη και σύντομα αναμένεται και τρίτο.
Μέσα στην παράταξη Στουραίτη υπάρχουν έντονες οι απόψεις να κατέβει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση χωρίς συνεργασίες αφού υπάρχει μεγάλο ρεύμα στο πρόσωπο του Γιάννη Στουραίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: