7.21.2016

Απάντησαν εντέλει οι 9, αλλά όχι στους 10, απλά έκαναν ότι και τα τελευταία 6 χρόνια, δήλωσαν πλήρη υποταγή στον Μαυρομάτη!

Την στιγμή που ο αυτοκράτορας γονυπετής παρακαλάει για στήριξη από τον τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται οι 9 να δηλώσουν στήριξη  στο πρόσωπο του!
Αφού πέρασε μια εβδομάδα και δεν κατάφεραν να συνθέσουν ένα κείμενο εναντίον των 10 έγραψαν ένα κείμενο υπέρ του Μαυρομάτη που τον επευφημούν για τον καλό τρόπο διοίκησης …
Θεωρούμε βέβαια τυχαίο γεγονός ότι όσοι είχαν  το δικαίωμα υπογραφής  τα τελευταία 6 χρόνια διοίκησης   έχουν συνταχθεί με τον Μαυρομάτη…
Για  την ακρίβεια Βαλσαμής, Ρέρρας, Σιδέρης είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία έξι χρόνια, βλέπετε ο Ψαρουδάκης είχε το πρόσταγμα για τέσσερα χρόνια αλλά δεν υπόγραφε.
Στην ''τρόικα''  πρέπει να προσθέσουμε  τον άνθρωπο που κατάφερε σε ένα χρόνο εκτός της ομάδας του να διαλύσει και τα πρωταθλήματα.
Τον άνθρωπο που στην κυριολεξία με τις πράξεις του αναστάτωσε τις ομάδες που συμμετείχαν στα εθνικά πρωταθλήματα!

ΝΑΙ είναι ο γνωστός Σύλλας  Χρήστος  που μπέρδεψε τον εαυτό του με τον συνονόματο του  Ρωμαίο δικτάτορα Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα .
Βέβαια θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το μεγάλο έργο που έχουν προσφέρει στις ομάδες τους οι Ρέρρας και Σιδέρης.
Ο πρώτος βρήκε την ομάδα του στην Α1 και με σταθερή πολιτική κατάφερε σε 6 χρόνια να πρωταγωνιστεί στο τοπικό με μεταγραφές μάλιστα από την Εθνική ομάδα beach volley που σαν υπεύθυνος κατάφερε μετά από χρόνια να μην λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα του Ρίου.
Αλήθεια πόσο ρόλο έπαιξε που οι συγκεκριμένες αθλήτριες έκαναν προετοιμασία σάλας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας;
Για να είμαστε δίκαιοι αυτό που ο Ρέρρας έκανε στην ομάδα του το κατάφερε και στις διοργανώσεις του beach volley!
Πήρε διοργανώσεις masters από το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έκανε περιοδεία στα βουνά και τα λαγκάδια σαν περιοδεύων λαϊκός θίασος . Για οικονομία λέει το έκαναν αλλά την ίδια στιγμή χρεώνουν κάτι Βαλκανικά τουρνουά (πάντα στα Βουνά) με 25.000 ευρώ ενώ οι συμμετέχοντες πληρώνουν.
Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Σιδέρης Παναγιώτης οδήγησε με μοναδικές κινήσεις την  ομάδα του από την Α1 στο τοπικό ενώ την ίδια στιγμή έριξε το βάρος στα ολυμπιακά αθλήματα του ‘’χορού στο στύλο’’ και του belli dance.
Υγ. Η κα Αργύρη που υπογράφει την ανακοίνωση έχει να πατήσει στην ομοσπονδία πάνω από 18 μήνες…. Μετά   αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει αυτή η κατάσταση στην ομοσπονδία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: