10.04.2016

Την Κυριακή αποφασίζει η παράταξη Στουραίτη

Τα νέα από τις παρατάξεις εν όψει της εκλογικής διαδικασίας του Δεκεμβρίου!


Την στιγμή που ο Καραμπέτσος είναι βουτηγμένος στην άβυσσο των προβλημάτων της ομοσπονδίας προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν και χωρίς συμπαράσταση από τους συμβούλους του και κρεμάμενος μόνο στο υπαλληλικό προσωπικό ο Μαυρομάτης επισκέπτεται κάθε λίγο και λιγάκι  το υπουργείο προσπαθώντας να εξασφαλίσει στήριξη από ένα υπουργό που με το ένα πόδι είναι στην έξοδο μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στουραίτης την Κυριακή θα συναντηθεί με τα στελέχη της παράταξης του για να αποφασίσει αν θα πάει σε συνεργασία ή θα υπάρχει αυτόνομη κάθοδο στην εκλογική αναμέτρηση του Δεκεμβρίου.
Ο Καραμπέτσος παρά τις προεκλογικές του δηλώσεις φαίνεται εντελώς απροετοίμαστος να διοικήσει αφού είναι πλέον φανερή ή έλλειψη έμπειρων  στελεχών αλλά και η άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΕΟΠΕ τον οδηγούν σε συνεχή λάθος αποφάσεις που θα αναφέρουμε σε προσεχή δημοσίευμα.

Ο μόνος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην εν λόγω περίπτωση ειδικά για τα θέματα της Εθνικής είναι ο πρόεδρος των προπονητών κος Χαριτωνίδης που όμως παραιτήθηκε και προσπαθεί να λύση το δικό του πρόβλημα, εάν έχει ασυμβίβαστο ή όχι.
Ο Μαυρομάτης έχει στήσει αντίσκηνο στο Υπουργείο και προσπαθεί μαζί  με το Μελισσουργό να αντιστρέψει την κατάσταση αλλά χωρίς μεγάλες προσδοκίες αφού ο Κοντονής ενδιαφέρετε μόνο για την ΕΟΕ και από την άλλη ο επικείμενος ανασχηματισμός μπορεί να αφήσει τα 2Μ χωρίς συμμάχους στο υπουργείο.
Άκρως δυσαρεστημένα φαίνονται αρκετά στελέχη των 2Μ που γλυκοκοιτάζουν έντονα προς την πλευρά Στουραίτη. Το ίδιο συμβαίνει και με στελέχη του Καραμπέτσου που είναι σε μη εκλόγιμη θέση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή η καθαρή στάση Στουραίτη έχει δημιουργήσει έναν αέρα υπεροχής προς το πρόσωπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: