7.23.2016

Με γεμάτο ταμείο η ΕΟΠΕ του δήθεν ‘’αριστερού’’ Μαυρομάτη αλλά με απλήρωτους υπαλλήλους από τον Μάρτιο!

Ο  νεόκοπος ''αριστερός'' Μαυρομάτης μαζί με τον Ρέρρα, Διονά, Σιδέρη έχουν αφήσει απλήρωτους τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας και των Ενώσεων την στιγμή που το ταμείο της ομοσπονδίας κάθε μέρα γεμίζει με τα παράβολα των ανανεώσεων αλλά και των μεταγραφών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στα ταμεία της ΕΟΠΕ έχει συρρεύσει  ποσό άνω των 60.000 ευρώ (εξήντα χιλιάδες) αλλά οι υπάλληλοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τον μισθό του Απριλίου με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινή τους επιβίωση σε σημείο να μην έχουν ούτε την βενζίνη να πάνε στην δουλειά τους.
Την ίδια στιγμή υπάρχει έντονη φημολογία ότι σύμβουλος της ΕΟΠΕ εισπράττει τα έξοδα βενζίνης και διοδίων ακόμα και εντός της Αττικής.
Το ποσό αναμένεται τις επόμενες δέκα μέρες να διπλασιαστεί αφού λήγουν και οι μεταγραφές. 
Ο Μαυρομάτης αρνείται να πληρώσει έστω τον μισθό Απριλίου όπως έχει αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο.
Σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται οι δύο δόσεις (Ιούνιο, Ιούλιο) που έχουν μπει από την stoiximan ύψους 40.000 ευρώ 

Η στάση που κρατάει βέβαια ο Μαυρομάτης δεν  αθωώνει τους υπόλοιπους 11 συμβούλους αφού είναι στο χέρι τους να συγκαλέσουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και να αποφασίσουν την άμεση πληρωμή των εργαζομένων αλλά ακόμα να κάνουν και πρόταση μομφής στο πρόσωπο του. 
Ειδικά ο Χαλβατζής Νεκτάριος που έχει συνταχτεί ανοικτά με την παράταξη Καραμπέτσου και είναι ο 11ος σύμβουλος πρέπει να γύρει την πλάστιγγα υπερ της πληρωμής των υπαλλήλων. 
Είναι μεγάλο ερωτηματικό γιατί δεν πληρώνει τους εργαζόμενους και κρατάει τα χρήματα. Γιατί άραγε μήπως θέλει με τα χρήματα των σωματείων να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα και να διοργανώσει την μεταφορά ψηφοφόρων στο απίθανο μέρος που θα διαλέξει  να κάνει την επόμενη Γενική συνέλευση;
Ο δήθεν ‘’αριστερός’’ Μαυρομάτης δεν ενδιαφέρεται για την δύσκολη θέση που έχει φέρει με την πολιτική του  τις οικογένειες των εργαζόμενων και κάνει ψηφοθηρική περιοδεία στην δυτική Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί με κάθε τρόπο να χριστεί υποψήφιος με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ έχει πειστεί ενώ ένα άλλο δεν ακούει κουβέντα για συνεργασία μαζί του, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα και πρόβλημα διχασμού της κυβερνητικής παράταξης. 
Έχει  γίνει γνωστό ότι με προσωπικά ρουσφέτια που ο ίδιος  κάνει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  προσπαθεί να  κερδίσει την εύνοιά  τους. 
Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: