7.27.2016

Το Σάββατο τα καλύτερα!!!!!!!!!

Σας αποκαλύπτουμε τι θα αποφασίσουν το Σάββατο

Το προσεχή Σάββατο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ και αναμένεται μετά από πολύ καιρό να υπάρχει πλήρη απαρτία! Δηλαδή να εμφανιστούν και τα 21 μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.
Ύστερα από τις δηλώσεις εν όψει των εκλογών θα έχουν την ευκαιρία οι 20 να κοιταχθούν στα μάτια και να ειπωθούν αλήθειες…
Ο 21ος θα τους κοιτάει αδιάφορα αφού θα ξέρει ότι εκείνος θα αποφασίσει για το που θα γίνουν οι εκλογές και πότε.
Βλέπετε αφού έκανε τις διακοπές του σε Ελλάδα και εξωτερικό με χρήματα της ΕΟΠΕ (δηλαδή των σωματείων) θα θέλει και ένα τριήμερο στην κεντρική Ελλάδα.
Και για να μπαίνουμε στο ζουμί το γράφουμε ξεκάθαρα οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα με δεύτερη επιλογή τον Βόλο.
Σε αυτή την απόφαση συγκλίνουν οι παρατάξεις του Μαυρομάτη και του Καραμπέτσου ενώ δεν είναι αρνητική και η παράταξη του Στουραίτη.
Μάλιστα ο Καραμπέτσος δεν έχασε χρόνο και σήμερα ξεκίνησε περιοδεία στην Θεσσαλία!
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 σύμβουλοι του Μαυρομάτη που έχουν ανοικτή γραμμή με τις άλλες δύο παρατάξεις!

Οι δύο σύμβουλοι  Μαυρομάτη όχι απλά συνομιλούν με τις άλλες δύο παρατάξεις αλλά διαπραγματεύονται και για την επόμενη μέρα…. Λέτε να φοβούνται τίποτα?
Περισσότερα επί του θέματος σύντομα!
Δεν μπορώ να μην γράψω για την ποδοσφαιροποίηση της ομοσπονδίας που επιχειρεί ο Μαυρομάτης. Ο Μαυρομάτης μην έχοντας άλλα επιχειρήματα το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί το παραμύθι του ‘’μπαμπούλα’’ Μαρινάκη! 
Αφού πρώτα το σέρβιρε το παραμύθι στον υπουργό και τον γενικό γραμματέα αθλητισμού δηλαδή στηρίξτε με για να μην πάρει την ομοσπονδία ο Μαρινάκης τώρα προσπαθεί να φέρει την συμμαχία του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ που έγινε για την ΕΠΟ και στην ΕΟΠΕ… έχει μιλήσει με τον Μαλακατέ του Παναθηναικού και τώρα ψάχνει για άκρη στην ΑΕΚ.
Πάντα με το ίδιο επιχείρημα να μην αφήσουμε καμία ομοσπονδία στον Μαρινάκη!
Αλήθεια τώρα ποιος ήταν ο πρόεδρος ;
Βέβαια η τακτική Μαυρομάτη έχει και συνέχεια κατά την διάρκεια των συναντήσεων του με παράγοντες σωματείων δεν διστάζει να δίνει στεγνά ακόμα και τους  παράγοντες που τον στηρίζουν όπως ο Σιδέρης που του χρεώνει όλα τα στραβά της ανάπτυξης αλλά και ο Σύλλας που του χρεώνει τα των πρωταθλημάτων και δικαίως αλλά ποιος τους διόρισε αυτούς, άλλος;
Και δεν είναι τα ίδια πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει και την επόμενη μέρα αν βγει;
Η συνταγή Μαυρομάτη είναι απλή '' για όλα φταίνε οι άλλοι'' , ''εγώ μειοψήφησα'' κλπ
Αυτά και να τον χαιρόμαστε…
Παραμύθια σε πρώτα όλο το βόλεϊ, το διέλυσε και τώρα θέλει να φέρει όλη την αρρώστια του ποδοσφαίρου στο βόλεϊ! 
Τι άλλο θα κάνεις για την καρέκλα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: