8.02.2016

Δύο οι είναι οι λύσεις στο λεγόμενο αδιέξοδο

Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση του κου Κυριακίδη αλλά και την ανακοίνωση των παραγόντων – ( Μαρία Καλουδιώτη, πρόεδρος σωματείου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η( Ηρακλείου Κρήτης)  Μπάμπης Κόκλας, πρόεδρος ΑΕ Γκράβας  Αρτέμης Δεπούντης Γ.Γ. σωματείου ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. Τάσος Τρελλόπουλος Πρόεδρος του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης
Σάκης Κουβάτσος πρόεδρος, ΚΥΔΩΝ Χανίων και Φραγκιαδάκης Νίκος, έφορος βόλει ΚΥΔΩΝ.)
Και στις δύο ανακοινώσεις υπάρχει η αγωνία για το αύριο του Ελληνικού βόλει! Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση των παραγόντων ειδικά στο σημείο ότι οι διοικήσεις τα τελευταία 8 χρόνια ήταν συνονθύλευμα προσώπων χωρίς κοινό όραμα και συγκεκριμένους στόχους.
Συμφωνώ με τον κο Κυριακίδη  ότι για πολύ καιρό δεν θα βγεί διοίκηση αν επιμείνουν και οι τέσσερις υποψήφιοι παρατάξεων.
Αλλά η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
Οι λύσεις είναι απλές

Οι θα αποχωρήσουν και οι τέσσερις υποψήφιοι και θα κατεβεί ένα ψηφοδέλτιο που θα υπάρχουν μεμονωμένες υποψηφιότητες – που θα δεσμευτούν ότι σε 18  μήνες θα παραιτηθούν και δεν θα ξανά είναι υποψήφιοι για τις νέες εκλογές. Στο διάστημα αυτό θα υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα πράξουν ενώ πρέπει να βρεθεί ένα πέμπτο πρόσωπο με κύρος να αναλάβει καθήκοντα προέδρου.
Στους 18 μήνες θα γίνουν καταστατικές διαδικασίες, με πρώτη την απλή αναλογική και την κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων.
Η δεύτερη λύση είναι να συνεχίσει η διαδικασία ως έχει και το σώμα να εκλέξει τους 21 ικανότερους από τους υποψηφίους αφού  όλοι θα μπουν σε ένα ψηφοδέλτιο.
Το θέμα είναι αν πιστεύουν αυτά που γράφουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: