8.29.2016

επιστολή καταπέλτης του Κώστα Βλάσση που μιλάει για όλους και για όλα

όλη η επιστολή...
Κύριοι κατά συρροή συκοφάντες, το θέμα Ψαρουδάκη κατάντησε πια γραφικό. Δεν έχετε να προσάψετε τίποτε στον ικανό και διαφανή παράγοντα που ονομάζεται Στουραϊτης και βρήκατε έναν πονηρό αλλά πολύ κραυγαλέο και επαναλαμβανόμενο τρόπο να τον θίξετε. Τον αποκαλείτε ουρά του Ψαρουδάκη. Ποιόν ; 
Ένα παράγοντα που πήρε το Μαρκόπουλο από την τοπική κατηγορία και το ανέβασε στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, βάζοντας εκατομμύρια από την τσέπη του και βρίσκοντας συνεχώς χορηγούς επί σειρά ετών. Που δημιούργησε μια υποδομή υπόδειγμα για όλους τους παράγοντες και που δεν το έβαλε στα πόδια διαλύοντας την ομάδα του, μόλις άρχισε η οικονομική κρίση. Έναν άνθρωπο επιχειρηματία που εξακολουθεί να επιβιώνει με δικές του δυνάμεις σε περίοδο άγριας οικονομικής συγκυρίας. 
Ο Στουραϊτης είναι ένας παράγοντας που κανείς δεν έχει να του προσάψει οτιδήποτε, όπως ότι δεν έχει επίπεδο και ηθική, ότι είναι αλαζόνας ή ότι έχει έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης, ή άγνοια της καταστάσεως του ελληνικού βόλεϋ. Προσπαθεί αδειάλλειπτα για τα πάντα, το βόλεϋ , τις εθνικές ομάδες , την δουλειά του και την οικογένειά του. 
Δεν έχει να κερδίσει προσωπικά τίποτε από την διεκδίκηση της προεδρίας της Ομοσπονδίας, ούτε είχε κερδίσει στο παρελθόν από το άθλημα ή από τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι αυτοδημιούργητος, χωρίς ελιτ οικογενειακό υπόβαθρο, η επιχείρησή του δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό, ο ίδιος δεν είχε, ούτε έχει πολιτικές βλέψεις, ούτε σε τοπικό επίπεδο, όπως δήμος κ.λ.π., δεν διεκδικεί καν θέση στην ΕΟΕ. 
Τον ενδιαφέρει μόνον η αποτελμάτωση του αθλήματος. Ποιος από τους λοιπούς επικεφαλής υποψήφιους διαθέτει τις παραπάνω προδιαγραφές; Για ψάξτε λίγο τα βιογραφικά τους. Επίσης ψάξτε λίγο και τα βιογραφικά των υποψηφίων του (στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι μέλη των διοικήσεων ενώσεων ανά την Ελλάδα και πραγματικοί παράγοντες σωματείων με ό,τι φορτίο αυτό συνεπάγεται).
Τώρα ας έρθουμε στο αγαπημένο θέμα Ψαρουδάκη. 
Όποιος έχει κάτι συγκεκριμένο να του προσάψει να το πει ευθέως, επώνυμα και με αποδείξεις και όχι να παίζει ανώνυμα τον συκοφάντη τυφλοπόντικα του διαδικτύου. 
Γιατί τότε θα μπορούν οι απόψεις να είναι εκτιμητέες, να απαντηθούν από τον ενδιαφερόμενο και αν τα επιβαρυντικά γεγονότα είναι αναληθή να ασκήσει και ο ίδιος τα νόμιμα δικαιώματά του, αν είναι αληθή να τον κρίνει κάθε σωματείο που θα δώσει την ψήφο του στους εκλεκτότερους του αθλήματος. Ιδίως να βγούν επώνυμα αυτοί οι σπεκουλάτουρες που δεν έχουν δώσει δεκάρα για τις ομάδες τους ή δεν έχουν καθόλου ομάδες ή δεν έχουν εκπατρισθεί για μήνες για να φέρουν σε πέρας τις κατασχέσεις όταν η Ομοσπονδία βούλιαζε από τα χρέη προς τους εργολάβους για τα έργα. Για την ιστορία, ο Ψαρουδάκης είναι 15 χρόνια παράγοντας σε κρητική ομάδα σε Α1 και Α2 Εθνικές κατηγορίες και στους άνδρες και στις γυναίκες και ανεβοκατεβαίνει όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την Ελλάδα, με όποια προβλήματα αυτό συνεπάγεται. Οι νησιώτες το καταλαβαίνουν καλύτερα, οι πρωτευουσιάνοι κάτω και άνω Ελλάδας λιγότερο, αλλά και αυτοί κάτι καταλαβαίνουν όταν έχουν πολλές μετακινήσεις στα νησιά και διαμαρτύρονται.
ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Κώστας Βλάσσης
Υποψήφιος της κίνησης “Πρώτα το βόλεϋ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: