9.10.2016

όταν ο Μελισσουργός μίλαγε για ήθος στον Μαυρομάτη

όταν ακόμα ήταν στα μαχαίρια πριν την τούμπα του 2016
μάλλον έφτιαξε ήθος ο Μαυρομάτης ή το έχασε ο Μελισσουργός τα συμπεράσματα δικά σας!

Γιώργος Μελισσουργός (Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
«Ήμουν πρόεδρος της ομοσπονδίας για ένα επτάμηνο και έχω να απαντήσω στον κ. Μαυρομάτη πως ενώ είπε πως δεν θέλει να αναφερθεί στην προηγούμενη διοίκηση, την σπίλωσε με όσα είπε. Κάποιοι δεν θέλουν να λάβουν απαντήσεις και επιθυμούν την οπισθοδρόμηση. Εγώ σέβομαι τους νόμους και καταθέτω ένσταση πως η σημερινή ΓΣ είναι άκυρη καθώς είναι εκτός χρονικών προδιαγραφών που ορίζει το καταστατικό και ο αθλητικός νόμος. Ο κ. Μαυρομάτης είπε πως πρέπει να φτιάξουμε την εικόνα, αλλά πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το ήθος μας.Δεν είναι κάτοικος Αθηνών, όπως ορίζει το καταστατικό και έγινε πρόεδρος με τερτίπια που μπορεί να σταθούν σε δικαστήρια, αλλά ηθικά δεν στέκονται. Επίσης, ήταν έμμισθος νομικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ και εδώ υπάρχει εντονότατα ηθικό πρόβλημα. Εξάλλου, για τον δεύτερο αντιπρόεδρο υπάρχει πρωτόδικη απόφαση για φυλάκιση επτά μηνών για οφειλές προς παίκτες του βόλεϊ. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να έχουν ηθικό πρόβλημα; Υπάρχει αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων τους. Έχω στείλει τέσσερις επιστολές ζητώντας στοιχεία που δεν μου δόθηκαν ποτέ. Μάλιστα, η τελευταία, στις 30/3, όχι μόνο δεν απαντήθηκε, αλλά δεν πρωτοκολλήθηκε καν. Για αυτή τη δημοκρατία μας μίλησε ο κ. Μαυρομάτης. Τα λόγια είναι εύκολα, οι αποδείξεις μετράνε.

Για τις εθνικές ομάδες ζητήσατε βιογραφικά κι εσείς εμπιστευτήκατε το ένστικτό σας όπως σας είπε ο Στέλιος Καζάζης. Αποτύχατε πλήρως με την ελληνοποίηση της Μοντάνο και του Αγκάμεζ. Στην ανάπτυξη ήταν όλα σχεδόν έτοιμα και ακόμα ψάχνουμε το καλά κρυμμένο μυστικό σας. Για τις χορηγίες είναι εύκολη δικαιολογία να μιλάμε για δύσκολη περίοδο. Το αποτέλεσμα μετράνε και λένε πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή χορηγία. Η προηγούμενη διοίκηση είχε φέρει την Αρούτζι. Στο beach volley δίνεται 70.000 ευρώ, ένα ελάχιστο ποσό, για τις Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη που θα είναι η σημαία μας στο Λονδίνο και δίνεται ψίχουλα 10.000 στις άλλες ομάδες.

Για τα οικονομικά, μέσα σε οκτώ μήνες καταφέρατε να μειώσετε την επιχορήγηση και δεν άνοιξε ρουθούνι. Επίσης το μεγαλύτερο ψέμα το οποίο είπατε αφορά το Sport Camp. Ήσασταν μέλος του ΔΣ όταν είχε κερδίσει την αγωγή, αλλά ήσασταν απών γιατί μιλούσατε στο τηλέφωνο ή φεύγατε νωρίς. Ανατρέξτε στα πρακτικά και να ανακαλέσετε το μεγαλειώδες ψέμα. Είπατε ψέματα για τον διακανονισμό με την εφορία, οι διαιτητές είναι σε απεργία γιατί είναι απλήρωτοι και τα σωματεία δεν έχουν πάρει απολύτως τίποτα.

Δεν πληρώθηκαν οι μετακινήσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ενώ στο ΔΣ συζητήθηκε να γίνει διακανονισμός με τα σωματεία για τα χρέη από το 2007, ενώ υπάρχουν οφειλές από το 2003, τις οποίες προφανώς θεωρείται πως παραγράφηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: