9.10.2016

Μελισσουργός όταν τα έβαζε με Μπεργελέ και Καλουδιώτη

Αυτόν στήριξες Μαρία

Μελισσουργός ....
Προς Νίκο Μπεργελέ:
Πραγματικά λυπάμαι, όταν διαβάζω αυτά που γράφει ο Νίκος, διότι λόγω ηλικίας και ιδιότητος θα περίμενα να κρατάει τουλάχιστον τα προσχήματα και μία βασική δεοντολογία.
Αλλά φαίνεται ότι στον βωμό του ………, τα έχει καταπατήσει όλα αυτά!
Δυστυχώς παρασύρεται από το ……… του, και δεν φείδεται προσωπικών χαρακτηρισμών (αλαζονικός, άνανδρος, ματαιόδοξος, εκτέλεση ενός βαρυποινίτη!!! ακατάλληλοι να διοικήσουν, κ.λ.π., κ.λ.π.)
Είναι τόσες πολλές και μεγάλες οι ανακρίβειες και το ΨΕΜΑ ακόμα που αναφέρεται στο μαγνητόφωνο, που δεν μπορεί κανείς να μπει στη διαδικασία απάντησης σε κάθε λέξη. Απλά είναι ΟΛΑ ΑΝΑΚΡΙΒΗ!!! Και είναι ντροπή!
Είναι δε απίστευτο, ποιος; ο Νίκος ο Μπεργελές, μετά από τη τεράστια πολυετή παρουσία του, στο παρελθόν, στο Ελληνικό βόλεϊ, να έχει καταντήσει ένας γυρολόγος εκπροσώπησης Σωματείων, αφού μέχρι τώρα έχει εμφανιστεί στις ΓΣ ως εκπρόσωπος τριών διαφορετικών Σωματείων, διότι απλούστατα, δεν ανήκει σε κανένα Σωματείο.
Προς Μαρία Καλουδιώτη:Χαίρομαι που η Κα Καλουδιώτη παραθέτει πρακτικά που κατά την άποψή της αποτελούν επιβαρυντικά στοιχεία για μένα. Αφού μετά από τόσους κόπους και έρευνες της ομάδας, αυτά είναι τα μοναδικά στοιχεία που μπορείτε να βρείτε εναντίον μου, είναι προφανές για τον αναγνώστη το τι επιχειρείται να γίνει εδώ!
Άλλα είπαμε!
Για εμάς η εκλογή και η Διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν είναι αυτοσκοπός, όπως είναι για μερικούς-μερικούς…….
Για εμάς δεν είναι θέμα ζωής ή «θανάτου», ΑΝ θα εκλεγούμε ή όχι, ούτε έχουμε καμία πρεμούρα να συγκαλύψουμε οτιδήποτε!.........
Για εμάς είναι θέμα νομιμότητας και δημοκρατικών διαδικασιών! Πράγματα που εσείς έχετε καταπατήσει πολλάκις!
Ποιος μπορεί να πιστέψει το μοναδικό επιχείρημά σας όλων, ότι τα κάνω όλα για τη καρέκλα! Απολύτως κανείς!! Ενώ όλοι μπορούν να καταλάβουν γιατί τα κάνετε εσείς, και κυρίως ο κος Μαυρομάτης και όλοι αυτοί που ανήκαν στη προηγούμενη διοίκηση …………
Αφήστε που η δημοσιοποίηση των Πρακτικών (και μάλιστα αποσπασματικά, ώστε να μπορούσε τυχόν να παρερμηνευθεί και το νόημα) είναι πράξη ποινικά κολάσιμη όταν δεν αφορά δικαστική διένεξη. Αλλά αυτό ας το αφήσουμε για αργότερα!
Όσο για τον αστείο ισχυρισμό ότι η Καλουδιώτη έκανε λάθος στη ψηφοφορία, δεν αντέχει στη κριτική ούτε 10χρονου παιδιού. Είναι καταφανές, ότι η Μαρία δεν έκανε κανένα λάθος, και ότι ανέλαβε το έργο του αποπροσανατολισμού, με αντάλλαγμα τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του εκπροσώπου όλων αυτών που μέχρι προχτές τους έβριζε.
Όσο θα μας δικαιώνουν οι δικαστικές αποφάσεις, έχουμε κάθε ουσιαστικό και ηθικό έρεισμα να συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, εκπροσωπώντας την πλειοψηφία του συνόλου των Σωματείων που μας εξέλεξαν το 2008. Αν δεν σας βολεύουν η νομιμότητα και οι δικαστικές αποφάσεις, αυτό θα είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το λύσετε μόνοι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: