9.29.2016

Αγώνας του Μελισσουργού να σώσει την καρέκλα του και τον Μαυρομάτη

ΈΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΊ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ 2Μ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να διασωθούν τα 2Μ δίνουν και παίρνουν. Στις προσπάθειες αυτές εντάσσονται και οι προτάσεις που φτάνουν στην πλευρά Στουραίτη. 
Δεν είναι τυχαίο ότι η πλευρά Μαυρομάτη ζήτησε κοινό ψηφοδέλτιο με τον Στουραίτη και τέσσερις του Μελισσουργού με πρόεδρο άλλο πρόσωπο από τους επικεφαλής  και τον Μαυρομάτη στην ΕΟΕ.
Ενώ η πλευρά  του Μελισσουργού ζήτησε ψηφοδέλτιο με εφτά από κάθε παράταξη και τον Μαυρομάτη στην Ολυμπιακή επιτροπή.
Η ''κολωτούμπα'' του Μελισσουργού που επί έξι χρόνια ωρυόταν με κάθε ευκαιρία στις γενικές συνελεύσεις μπορεί να συγκριθεί μόνο με άψογη εκτέλεση προγράμματος στους ολυμπιακούς αγώνες που θα έδινε μάλιστα μετάλλιο.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φώναζε στον Μαυρομάτη στις Γενικές συνελεύσεις ''ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε''.
Εντέλει αυτή η ''ριμάδα'' καρέκλα της ομοσπονδίας έχει μέλι; Μπορεί και να έχει και σοκολάτα όπως η γνωστή φίρμα καραμελών και θέλουν να κάνουν το λογότυπο της,  νέο σήμα της ομοσπονδίας αφού εκτός από τα 2Μ υπάρχει και ένα S. 
Βέβαια η ετερόκλητη συμμαχία των 2Μ στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση δεν έδωσε την νίκη κάτι που δεν θα γίνει και στην εκλογική αναμέτρηση του Δεκεμβρίου.
Άξιο λόγου είναι το ''άδειασμα'' που είναι έτοιμοι να κάνουν τα 2Μ για δεύτερη φορά στα στελέχη που εκτέθηκαν στα ψηφοδέλτια τους αφού στην ουσία προσπαθούν να διασώσουν τους εαυτούς τους και τους πολύ κολλητούς τους!    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: