7.30.2016

Το belly dance το tango και τα 120.000 δολάρια !


Αυτά που συμβαίνουν στην ομοσπονδία δεν έχουν προηγούμενο, ο Μαυρομάτης τάζει χάντρες   και καθρεφτάκια στα σωματεία με μοναδικό σκοπό να εκλεγεί αντιπρόεδρος στην παγκόσμια ομοσπονδία και να παίρνει ετησίως σαν οδοιπορικά 120.000 δολάρια.
Μάλιστα έχει υποσχεθεί στον μέχρι προχθές προπονητή του Κτησιφώντα και νυν γενικό γραμματέα Σιδέρη ότι θα τον πάρειμαζί του στο ταξίδι της Αργεντινής τον Οκτώβριο αν εκλεγούν.
Μάλιστα στην περίπτωση που εντέλει εκλεγεί ο Μαυρομάτης στην Παγκόσμια ομοσπονδία έχει τάξει την θέση του προέδρου στον δικηγόρο Θεσσαλονίκης  Διονά  που με την σειρά του ο τελευταίος προσπαθεί να εξασφαλίσει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό του Μαυρομάτη.
Ο Σιδέρης που για χρόνια  ήταν προπονητής και πρόεδρος του Κτησιφώντα (ό ίδιοςς πλήρωνε τον εαυτό του) είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται τα τελευταία χρόνια.
Αφού τον έσπρωξε  στην ομοσπονδία ο μέχρι πρότινος  φίλος του Στουραίτης, διέλυσε την ομάδα του …. Δημιούργησε νέο τμήμα belly dance (χορού της κοιλιάς), πούλησε τον Στουραίτη για τον Μαυρομάτη που τον κατηγορεί ο τελευταίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι ο Σιδέρης φταίει για την ανάπτυξη και τώρα κάνει μαθήματα  tango αδιαφορώντας για το αύριο του Ελληνικού βόλεϊ όπως αδιαφόρησε και για τις τύχες της ομάδας του!
Μπορούμε σε αυτούς να εμπιστευθούμε τις τύχες της ομοσπονδίας και κατά επέκταση των σωματείων μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: