8.12.2016

Ο «Δαφνοστεφανωμένος» Αχιλλέας και οι απορίες του Καραγκιόζη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Μάθαμε σήμερα
                          ότι «το ενωτικό κλίμα θα επικρατήσει εκ μέρους μας και μετεκλογικά, δίχως ν’αφήνει περιθώρια αξιοποίησης από κάποιους της προεκλογικής αντιπαράθεσης» με αυτό δεν κρατά ούτε τα προεκλογικά προσχήματα « όσοι δεν είναι μαζί μου δεν έχουν περιθώρια. Δηλαδή, ο απόλυτος στρατηγός σε παραφροσύνη!!!

Μάθαμε σήμερα
                         ότι δεν χρειάζεται να είσαι πρόεδρος ή μέλος Διοίκησης σωματείου για να είσαι υποψήφιος ή μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ. Αρκεί να επικαλείσαι τα σωματεία και τις ομάδες της Ελλάδος. Αλήθεια πότε μάτωνεις, πόσο αγωνιάς, ποιους αγώνες βλέπεις το Σαββατοκύριακο πως βιώνεις την ταλαιπωρία των μετακινήσεων με χιόνια, βροχές, απαγορευτικά, μποφόρ ώστε να πάρεις μυρωδιά από το άθλημα και τα προβλήματα του;Μάθαμε σήμερα
                          ότι μπορεί να είσαι υβριστής ή υβρίστρια του «Δαφνοστεφανωμένου» για χρόνια αλλά επίστρατος τώρα εναντίον των «μη υγειών δυνάμεων» και ας είσαι πρόεδρος ο σύζυγος προπονητής αιώνιος κοκ και από προχθές με ρουσφέτι αποσπασμένος στην ΕΟΠΕ της επόμενης περιόδου!!! Χωρίς να κοκκινίζει ή να ροζίζει καλύτερα κανείς!!!

Μάθαμε σήμερα
                          ότι «όλοι όσοι εκλέγονται στη διοίκηση της Ομοσπονδίας παύουν πλέον να εκπροσωπούν το σωματείο τους και εκπροσωπούν το σύνολο των σωματείων της χώρας». Ασφαλώς και αυτονόητο, όπως και η επι αμοιβή εργασιακή σχέση των απερχόμενων προέδρων με τον ΠΑΟΚ και την προνομιακή σχέση σε όλα τα επίπεδα είναι απαράδεκτη και ντροπή και σε κανένα δημοκρατικό καταστατικό ή καμιά χώρα του κόσμου δε θα ήταν ανεκτό.

Μάθαμε σήμερα
              ότι «μόνο μέσω των επιτυχιών των Εθνικών Ομάδων θα
προχωρήσει πραγματικά το άθλημα». Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Δηλαδή το Σεπτέμβριο τα κορίτσια θα τρέξουν στη σκοποβολή, την κωπηλασία, το ανσάμπλ και το ακόντιο, και τα αγόρια στην άρση βαρών, το Tae Kwon Do και την ελληνορωμαϊκή που έχουμε αρκετά μετάλλια!!! Τα πρωταθλήματα και οι εκατοντάδες αγώνες κάθε Σαββατοκύριακα ανεβάζουν το αθλητικό επίπεδο, την προπονητική και διαιτητική εμπειρία, όπως και τους φίλους και φιλάθλους και όχι με διοργανώσεις αμφιβόλου ποιότητας με μια δίωρη παρουσία του «Δαφνοστεφανωμένου» με φωτογραφία με τους ιθαγενείς ή με την πρακτική ‘παρίσταμαι και χαιρετώ’ , ή ‘ ήλθον, είδων και απήλθον’ και του χρόνου πάλι!!

Κύριε, Κύριε εσείς μαθαίνετε τόσα πολλά πράγματα, εγώ μπορώ να κάνω στο θείο άλλες τόσες ερωτήσεις, γιατί τα έχω όλα μέσα στο κεφάλι μου ανακατωμένα και δεν καταλαβαίνω;
Έρχεται – έρχεται, περίμενε Καραγκιόζη!

Γιατί θείο σου έφυγαν «οι αδερφοί σου» όπως τους έλεγες από τις Ενώσεις της Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Κρήτης και Ηπείρου κοκ, και τώρα λες ότι θα κάνεις αλλαγές με ποιους; Όταν τους είχες , δεν τις έκανες μπας και τους κοροϊδεύεις ;
Γιατί θείο είναι μαζί σου οι Χατζατζάρηδες και οι Χατζιαβάτηδες που χρόνια σε κατηγορούσαν, τους έδωσες μπαξίσι και τους έταξες αστακομακαρονάδες; Αυτά τα έκανε ο Πασάς και όχι ο Αχιλλέας, θείο.
Γιατί θείο, δεν λες τίποτα για εκείνον τον χορτάτο με τα άσπρα μαλλιά που θέλει να γίνει πρόεδρος σαν και εσένα, που έκανε το Βεζίρη πολλά χρόνια πάνω σε μια σκάλα; Οφου Οφου.
Γιατί θείο αυτοί που σε έκαναν «Αχιλλέα» , την προηγούμενη φορά αρρώστησαν; Ήταν πολύ πολύ κοντά σου, μήπως τους κόλλησες εσύ;
Γιατί θείο, 3 του Σεπτέμβρη; «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες 3 του Σεπτέμβρη να γυρνάς και τσικουδιά στους καφενέδες τα παλληκάρια τα παλληκάρια να κερνάς».  ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ. Ναι αφού, θείο, εμείς δεν έχουμε τσικουδιά , ο «αδερφός σου» από την Κρήτη θα κερνάει και θα γελά , όπως και στο Βόλο.

Κρίμα, θείο μου, που φεύγεις. Και γω που θα τρώγω; Που θείο μου; Πάντως η καλύβα μας θα είναι ανοιχτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: