8.28.2016

Κρυφή συμφωνία Καραμπέτσου Μελισσουργού εν όψει των επερχόμενων εκλογών

Όπως είναι σε όλους πλέον γνωστό η παράταξη Καραμπέτσου αποτελείται από την απόσχιση της μισής παράταξης του Μελισσουργού και της διοίκησης του  ΣΕΠΠΕ και σε μεμονωμένες περιπτώσεις    δέχεται την στήριξη εν ενεργεία διαιτητών αλλά και πρώην.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της απόσχισης στην ομάδα Μελισσουργού ακούστηκαν σκληρά πράγματα προς το πρόσωπο του Μελισουργού από τους αποχωρήσαντες.
Τα τελευταία γεγονότα που εξελίχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο για την έγκριση των υποψηφίων έβαλαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ''κρυφής συνεργασίας'' που είχε κουβεντιαστεί από παλιά αλλά είχε βρει αντίσταση σε ανθρώπους του Μελισσουργού.
Η παράταξη Μελισσουργού πλέον έχει 14 άτομα υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο  ενώ για να είναι έγκυρο ένα ψηφοδέλτιο απαιτούνται τουλάχιστον 15 σταυροί προτίμησης.
Ο Μελισσουργός ανέλαβε να ''κτυπήσει'' την παράταξη Στουραίτη που αυτή την στιγμή όπως
εξελίσσονται τα γεγονότα είναι μπροστά τουλάχιστον 20 ψήφους από την παράταξη Καραμπέτσου.
Η συμφωνία ενεργοποιήθηκε με την χθεσινή  δήλωση  της κίνησης volley2012  που χωρίς συγκεκριμένη αιτία στράφηκε μόνο ενάντια στην παράταξη Στουραίτη ενώ στο ΔΣ συμμετείχε η παράταξη Μαυρομάτη αλλά και Καραμπέτσου (Χαλβατζής) και η απόφαση ήταν ομόφωνη.
Η  συμφωνία συμπεριλαμβάνει την στήριξη 6  ατόμων και από τις δύο πλευρές, συγκεκριμένα ο Μελισσουργός θα πριμοδοτήσει 6 συγκεκριμένα άτομα από την παράταξη Καραμπέτσου και η παράταξη Καραμπέτσου 5 άτομα για το διοικητικό συμβούλιο  και τον ''δάσκαλο'' Μαργαρίτη για την ΕΟΑ. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να πιάσουν το 50% +1 συνολικά 11 άτομα ώστε να ελεγχθεί το προεδρείο της ΕΟΠΕ, που όμως ακόμα και μετά από αυτήν την συμφωνία, τα κουκιά δεν βγαίνουν και δεν φτάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: