8.25.2016

Νέα ΕΟΠΕ ΤΟΥΡΣ και η υποκρισία!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιωργος Καραμπέτσος  μπροστάρης  της κίνησης το βόλει μπροστά ζήτησε σήμερα η ΕΟΠΕ να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής  των σωματειακών παραγόντων της επαρχίας που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΟΠΕ.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής ξεχνάει ή δεν ξέρει την δύσκολη οικονομικά κατάσταση που βρίσκεται η ΕΟΠΕ αλλά και όλη η Ελλάδα και στην ουσία ζητάει να μετατραπεί η ομοσπονδία σε ένα τουριστικό γραφείο.
Την στιγμή που το ταμείο της ομοσπονδίας  είναι άδειο και χρωστάει στους πάντες, την στιγμή που η ομοσπονδία δεν μπορεί να καλύψει μια πλήρη αποστολή στις αναπτυξιακές ομάδες, την στιγμή που ομάδες αποσύρονται από το πρωτάθλημα της Α2 γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τις μετακινήσεις τους, ο πρώην διαιτητής ζητάει να καλυφθούν τα έξοδα των παραγόντων για να ψηφίσουν.
Πρέπει να μάθει ο κος Καραμπέτσος ότι οι Σωματειακοί παράγοντες της επαρχίας πληρώνουν τα πάντα από την τσέπη τους, δεν είναι στην κατηγορία των παραγόντων του αθλήματος που έχουν μάθει να πληρώνονται και να βρίσκουν πάντα τα κορόιδα να τους πληρώνουν για τις μετακινήσεις τους και την διαμονή τους.
Όσο για τους εκλογοπατέρες ας τους αναζητήσει σε κάποιους εν ενεργεία διαιτητές που ζητάνε εξουσιοδοτήσεις από τους παράγοντες για λογαριασμό του, ή στην διοίκηση του ΣΕΠΠΕ….
Τα έξοδα των εκλογοπατέρων θέλεις να πληρωθούν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: