8.30.2016

από εθελοντής βοηθός του Νικολάκη, μέντορας του Ελληνικού βόλεϊ

Ο πρωτοπόρος στον σωματειακό αθλητισμό πρώην προπονητής- πρόεδρος Σιδέρης Παναγιώτης (καθιέρωσε το belli dance, και τo  pole dancing στα σωματεία) εξύμνησε τον Μαυρομάτη με κουβέντες που δεν είχε πει, ούτε  ο Τσοχατζόπουλος για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Παναγιώτης ‘’δεν είναι αχάριστος’’, απλά από ένας μέτριος προπονητής με την επιμόρφωση του Μαυρομάτη έχει εξελιχθεί σε ΓΚΟΥΡΟΥ του αθλήματος…  και ιδιαίτερα της ανάπτυξης… δεν μας λέει πόσα παιδιά έχει δώσει η Παιανία στις εθνικές ομάδες επί των ημερών του…
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν είναι αχάριστος απέναντι στον Μαυρομάτη γιατί άλλος τον πήρε από τον χέρι και τον οδήγησε στην πόρτα της ομοσπονδίας( του την άνοιξε κιόλας) την ίδια στιγμή που για να είναι στον χώρο έκανε τον εθελοντή βοηθό του Γιάννη Νικολάκη.


Βέβαια σε περίπτωση ήττας (κάτι που είναι βέβαιο) της παράταξης Μαυρομάτη, ο Σιδέρης σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ομοσπονδίες για  το belli dance, και τo  pole dancing. Αναζητούνται σωματεία για τον σκοπό αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: