9.07.2016

Η παράταξη Μελισσουργού ενώ ήταν τελευταία, ήθελε να διοικήσει το Ελληνικό βόλεϊ.

Πρωί - πρωί ο Μελισσουργός πήγε να δει το νέο του γραφείο! 

Τα γνωστά παπαγαλάκια βάλθηκαν με άρθρα τους να ''ξεπλύνουν'' την συμμαχία  των 2Μ που είχε μοναδικό σκοπό την προσωπική τους διάσωση και φυσικά δεν έγινε για το καλό του βόλεϊ.

Βέβαια η ρευστή κατάσταση που επικρατεί μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία και το ξεσκέπασμα της ακραίας συμμαχίας τρομοκρατεί τα επιτελεία των 2Μ που βλέπουν την επόμενη μέρα αρκετά σκοτεινή για τους ίδιους. Πρώτα προσπάθησαν να αρνηθούν την συμμαχία και στην συνέχεια μιλάνε για επιλογή των σωματείων και δημοκρατία.
Ξεχνάνε να πουν ότι για να επιτευχθεί αυτή η συνεργασία χρησιμοποιήθηκαν οι ''λεγόμενες εξουσιοδοτήσεις'', όσο για το πέρασμα που αναφέρουν του Μελισσουργού στα σωματεία είναι εικονικό και όλα εξελίχθηκαν σεε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ''υφαρπαγής των ψήφων'' των σωματείων.

Οι τελευταίες εκλογές σημαδεύτηκαν από την παραμορφωμένη συμμαχία των 2Μ (Μαυρομάτη- Μελισσουργού)  που απέβλεπε μόνο στην προσωπική διάσωσή τους.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των σταυρών που πήραν οι υποψήφιοι σύμβουλοι η βάση της δύναμης του πρώτου συνδυασμού (Καραμπέτσος) ήταν 110 με 115, στην συνέχεια ακολουθούσε η παράταξη Στουραίτη με βάση τους 78-83 σταυρούς, στην συνέχεια ήταν η παράταξη Μαυρομάτη με 68-72 σταυρούς και τελευταία ήταν η παράταξη Μελισσουργού με 30-35 σταυρούς.
Σε αυτούς τους σταυρούς  πρέπει να προσθέσουμε τις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες του κάθε υποψηφίου.
Αυτή θα ήταν και η αποτύπωση των εκλογών αν δεν είχαμε την συμφωνία των μέχρι εχθές, άσπονδων αντιπάλων…
Η μεγάλη επιθυμία και η αγωνία  του Μελισσουργού για να κάνει δική του μια καρέκλα στην ομοσπονδία  φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ήταν  ο μοναδικός που επισκέφτηκε την ομοσπονδία την δεύτερη μέρα μετά τις εκλογές και χωρίς να έχει οριστεί ακόμα διοίκηση από το πρωτοδικείο.
Ο Μελισσουργός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι η ανυπομονησία του αλλά και το τεράστιο ΕΓΩ του είναι τα αδύνατα σημεία του εαυτού του. Βάζει το ΕΓΩ του πάντα πάνω όλα και φυσικά και πάνω από το βόλεϊ.
Εύκολα χρησιμοποιεί ανθρώπους για να πετύχει τους στόχους του και χωρίς δισταγμό μπορεί να συμμαχήσει με τον οποιοδήποτε για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι τίποτα άλλο από την ΕΞΟΥΣΊΑ έστω και προσωρινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: